Klanten over Marjon Vlug (eigenaar VIA Communicatie)

Aanbeveling Merel Vollenberg (Praxis)

Dimitri Mayer

CIO
Levarht

"Marjon heeft ons geholpen om een zeer grote stap voorwaarts te zetten met onze interne communicatie (vorm, middelen en inhoud). Ons transformatie programma is daar nu de vruchten
van aan het plukken.

 

Waar Marjon bijzonder goed in is en waar ik toch een beetje 'fan' van geworden ben is dat ze naast de vorm OOK op inhoud meedenkt en een strakke storyline neer kan zetten die over kanalen heen het gewenste effect heeft."

Aanbeveling Merel Vollenberg (Praxis)

Merel Vollenberg

Hoofd Personele Ontwikkeling
Praxis

"Marjon heeft voor Praxis diverse projecten opgezet en uitgevoerd, onder andere op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, onboarding en klantgerichtheid. Opvallend is de snelheid en grondigheid waarmee Marjon  zich in nieuwe onderwerpen invreet, de enorme drive waarmee ze de zaken oppakt en de vaardigheid waarmee ze binnen de organisatie een netwerk opbouwt en draagvlak kweekt. Een communicator pur sang, die creatieve ideeën koppelt aan een pragmatische aanpak en een grondige uitwerking waarin ze geen enkel detail over het hoofd ziet. Geef Marjon een project en je hebt er geen omkijken naar en bent verzekerd van een goed en tijdig eindresultaat."Aanbeveling Henk van den Bergh (UvA)

Henk van den Bergh

HR Manager
Universiteit van Amsterdam

"Marjon is als communicatieadviseur betrokken geweest bij onze interne communicatiecampagne. In dit project heeft zij meer gedaan dan alleen communicatie verzorgen. Zij heeft voor een groot deel ook echt de kar getrokken voor ons. Op alle fronten, zowel proces als communicatie, was zij in het project actief en hield ons scherp en bij de les op een positieve manier. Wij zijn ontzettend blij dat zij bij het project betrokken is geweest. Het succes kan voor een groot deel op haar conto geschreven worden."

 

Aanbeveling Gerdi Meyknecht (Associatie voor Jeugd)

Gerdi Meyknecht

Landelijk Programmaleider
Associatie voor Jeugd

"Marjon heeft in korte tijd een landelijk communicatieplan opgezet en vormgegeven rond een grootschalig event: Samen Toekomst Maken. Strategisch, planning persmomenten, social media en richtlijnen content.

Snel, zeer vakkundig, creatief, to the point en toegankelijk. Een aanrader, ook als er tijdsdruk op een programma staat! "

Aanbeveling Wim van 't Veer (SWZP)

Wim van 't Veer

Directeur-bestuurder
Stichting Wonen & Zorg Purmerend (SWZP)

“Marjon heeft voor de SWZP de basis communicatie op orde gebracht. Bij de afronding van deze opdracht voor de SWZP heeft Marjon aanbevelingen gedaan voor het op orde houden van de minimale voorwaarden voor een goede communicatie. Dat alles kordaat en in goede samenwerking uitgevoerd, in overleg met de MT-leden en het bestuur. 

Van harte aanbevolen deze dienstverlening!"


Collega's over Marjon

Aanbeveling Andy Aarts

Andy Aarts

HR Businesspartner
Praxis

“Marjon heb ik leren kennen als een hele fijne collega en zeer prettig mens. Iemand die snel en voortreffelijk werk aflevert. Projecten rondt ze van A tot Z in recordtijd
af, op kwalitatief topniveau. Ze weet daarbij alle weerstanden weg te pakken en krijgt iedereen enthousiast. Zeer klantgericht, slim, snel, kan goed luisteren. Top mens.”

Aanbeveling Mark de Jonge

Mark de Jonge

Managing Director
JUMP!

Marjon was een zeer gewaardeerde collega met een sterk zelfsturend karakter. Uitermate goed in communiceren naar alle stakeholders en altijd opererend vanuit een strakke organisatie. Last but not least:
een fijn mens."

Aanbeveling Bart Udo

Bart Udo

Informatiemanager
Horizon College

“Marjon is een mensenmens pur sang. Ze maakt makkelijk contact en neemt initiatief. "Kan niet" staat niet in haar woorden-boek. Bedenkt een nét even andere insteek, weet de weg op sociale media en houdt de pers perfect op de hoogte. Marjon denkt mee met de strategie én weet de strategie perfect om te zetten in concrete acties. Een combinatie die je niet vaak tegenkomt.”


Aanbeveling Tosca Winters

Tosca Winters

Hoofd VvE-beheer, Verkoop en Commerciële Verhuur De Sleutels

“Marjon bezit een grote mate van organisatiesensitiviteit en doorziet snel het belangenveld. Daarnaast is ze zakelijk en to the point, een harde werker en combineert ze dit alles met een flinke dosis creativiteit. Alle activiteiten en producten altijd tot in de puntjes voorbereid en afgeleverd: voor mij een collega om op te bouwen en een erg prettige vrouw om mee samen te werken.”

Aanbeveling Bram Habets

Bram Habets

HR Businesspartner
Praxis

Marjon is een zeer kundige professional die, onder andere op het gebied van communicatie en presentatie, over het gehele spectrum van grote toegevoegde waarde is. Ze is positief kritisch, heeft een enorme drijfveer, overziet het geheel maar heeft ook oog voor details. Bovenal is ze meer dan een prettige collega om mee samen te werken."

Aanbeveling Thea Jetten

Thea Jetten

Projectleider
IVN

“Marjon is een vakvrouw: analytisch, scherp, snel, communicatief, doortastend en helder. Ze blijft ook op lange termijn werken aan het einddoel. Is betrouwbaar en levert goede kwaliteit. Ze kan zowel alleen als in groepsverband werken.
Kortom: zeer aan te bevelen.”